Dame

ZOE VEST

ZOE VEST

499,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Varen

Zoe vesten er en skøn slip-over vest som består af 50% yak & 50% uld, strikket i 7 gauge. Den er ribstrikket i 2x1 rib og har rund hals. Denne yakuld vest er nem at bruge over en skjorte og kan også bruges som en top alene eller under en jakke eller cardigan. Rib-strikken tilfører en lidt mere råt look til denne strik-vest. Denne vest er en skøn tilføjelse til din efterårs- og vintergarderobe, da den er alsidig og meget behagelig og holder dig varm i de kolde måneder. Brug Zoe vesten over skjortebluser, eller kjoler eller kombiner den med dine yndlings jeans, bukser eller nederdele. Du kan også bruge den under vores Loa cardigan eller sammen Chill Pants i samme kvalitet for et eksklusivt og samtidig casual look

Denne vest er afsluttet med ribkanter og har rund halsudskæring. Pasformen er tætsiddende & klassisk i faconen. Vi anbefaler at du tager din sædvanlige størrelse. Den findes i størrelse S-XL og er du i tvivl om størrelsen, kan du læse målene i vores størrelsesguide eller kontakte os - så vil vi prøve at vejlede dig om størrelse på bedste vis. Vi har desuden gratis returnering, som du også nemt kan benytte dig af, hvis den valgte størrelse ikke passer dig som forventet.

Zoe vesten findes i 3 klassiske & naturlige farvenuancer: Beige, brun & grå som alle er lette at kombinere med din efterårs- og vintergarderobe

Vask & Pleje

Detaljer

uldvask program eller håndvask 30grader, vi anbefaler Wool & Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende (evt. fladt på et håndklæde)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED