Nyheder

BROWN-swatch

YAK WOOL HOODIE

799,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Varen

Yak Wool Hoodie består af 50% yak & 50% uld, rib-strikket i 12 gauge, som giver dig den lækreste oversize hættetrøje, der kan bruges på rigtig mange måder, eller blot når du har lyst til noget blødt og rart. Denne yakuld sweater med hætte har en lækker ribstrik-struktur og ligeledes ribkanter forneden & ved ærmekanterne. Denne hyggelige hættetrøje er et “must have” i din vintergarderobe, da den er meget behagelig og holder dig varm i de kolde måneder. Brug Yak Wool Hoodie til bukser, stramme jeans eller nederdele. Du kan også kombinere den med vores Chill Pants i samme kvalitet for et eksklusivt og samtidig casual look

Denne lange hættetrøje er afsluttet med ribkanter og har slids i siderne og den er længere bagtil. Pasformen er løs og trøjen er bred i faconen (oversize). Den er stor i størrelsen. Vi anbefaler at du tager din sædvanlige størrelse. Den findes i størrelse S-L og er du i tvivl om størrelsen, kan du læse målene i vores størrelsesguide eller kontakte os - så vil vi prøve at vejlede dig om størrelse på bedste vis. Vi har desuden gratis returnering, som du også nemt kan benytte dig af, hvis den valgte størrelse ikke passer dig som forventet.

Yak Wool Hoodie findes i en lækker brun efterårs-farve er let at kombinere med din efterårs- og vintergarderobe

Vask & Pleje

Detaljer

uldvask program eller håndvask 30grader, vi anbefaler Wool & Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende (evt. fladt på et håndklæde)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et GLS retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED