vores kollektioner

 

VORES KOLLEKTIONER

Kom med bag om vores produktion og få indblik i vores materialevalg og hvordan vi arbejder.   

Vi producerer slowfashion kollektioner  - der kan bruges i mange år både hvad kvalitet & design angår. Vores to årlige kollektioner designes i Danmark og altid med grundtanken om at hver enkelt style skal kunne bestå testen som garderobeklassiker, der kan overleve både trends og sæsoner.

-          Effortless & holdbart design

-          klassisk & funktionelt

-          skandinavisk femininitet

 

Cashmere geder

Feel Good Wear

Vi designer gode, solide basics der passer med stort set alt i din garderobe, og som du altid vender tilbage til fordi det er enkle styles der giver dig en behagelig følelse at have på.

Det er et privilegie at arbejde med naturlige & eksklusive materialer, og vi har stor respekt for håndværket og råmaterialerne. Vi er i konstant dialog med både vores leverandører og kunder for at udvikle de bedste og mest brugbare styles. Club Collection er 100 % dansk ejet, og vi er tæt på vores kunder. Vores design & produkt team er altid glade for at lytte til de idéer i måtte have til styles & kvaliteter.  

Vores tøj er produceret uden fordyrende mellemled, og handler du hos os, køber du direkte fra vores egen produktion.

”Naturen er vores inspiration – Cashmere er vores passion”

 Her kan du læse lidt om de forskellige kvaliteter vi arbejder med: 

Cashmere geder

Cashmere 

Hjertet i vores kollektioner

Garnerne stammer fra geder der lever i & af naturen og trives i deres omgivelser - det giver den bedste kvalitet. Navnet stammer fra gedernes oprindelse i Himalaya regionen Kashmir. Bjerg- og ørkenlandskabet i Mongoliet (Inner Mongolia) er hjem for de mennesker der bor med og lever af deres geder som giver både uld, mælk & kød. Gederne udvikler en fin underuld som beskytter dem mod de barske kuldegrader der kan forekomme.    

Gederne håndkæmmes nænsomt i forårsmånederne, når vejret bliver varmere. Det er kun den bløde underuld der anvendes til garner. Kæmningen foregår skånsomt og på den tid af året hvor gederne fælder naturligt.Der anvendes uld fra ca. 3-4 cashmere-geder for at kunne strikke 1 trøje. Cashmere-ulden er yderst delikat & eksklusiv med en blødhed, hvis lighed ikke findes i nogen anden uldtype.  En stor del af vores cashmere er certificeret under ECOcert

Cashmere geder

Cashmere Blend

Nyeste medlem af cashmere familien

Vores cashmere blend er en blanding af cashmere og merceriseret uld, som kombinerer de bedste egenskaber fra begge uldkvaliteter. Denne kvalitet får blødheden fra cashmere og den glatte overflade og evnen til at holde faconen i vask & brug fra den merceriserede uld. Begge uldtyper har gode varmeisolerende egenskaber.

Cashmere geder

Yak Wool

Den uldne skat fra de tibetanske højsletter

Denne uld type stammer fra yak okserne der lever samme steder som cashmere gederne og går frit omkring. Hyrderne følger deres naturlige cyklus gennem årstiderne. Okserne er en naturlig del af økosystemet og græsser på højsletterne.  Yak-ulden (khullu) er den bløde underuld som okserne udvikler i efteråret og fælder naturligt i de sene forårsmåneder. Yak okserne bliver hverken klippet eller kæmmet. Ulden skal indsamles lige på det rette tidspunkt ellers går den tabt. Ulden er blød og kan virkelig holde dig varm. Den har en god evne til at holde faconen og hører til de mere slidstærke uldtyper.     

Cashmere geder

Mohair

- Fjerlet & luftig strik der holder dig varm

Vores mohair er fra Sydafrikanske geder

Vi bruger kun certificeret "non-mulesed" mohair uld til vores produktion - det betyder god dyrevelfærd og ingen mishandling

 

Cashmere geder

Skind & pels

naturligt læder bliver smukkere med tiden

Vores skind & pels produkter er fra lam som græsser i det fri og har gode leveforhold, det kan altid ses på skindene hvis dyrene ikke har haft det godt.

Råmaterialerne til vores skind & pels produkter er overskuds-produkter fra det lammekød som er blevet brugt til fødevarer.

Vi kalder det "edible-fur" ud fra en helhedsbetragtning om at bruge alt fra råmaterialet, uden at noget går til spilde. Af samme årsag bruger vi ikke pels i vores produktioner, der stammer fra dyr, der har levet i fangeskab/bure og som kun bliver opdrættet for deres pels eller skind.

En klassisk skindjakke, buks eller nederdel har du glæde af i mange år, og vil kun blive smukkere af at blive brugt.


 

 

Har du lyst til at læse lidt om vores arbejde for at blive mere bæredygtige så klik her

Vil du vide mere om os og vores historie så klik her