Returnering

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et returlabel. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler).
Bruger du den vedlagte returlabel og sender fra en pakkeshop, skal du huske at gemme kvitteringen på forsendelsen. 

Bemærk venligst, at ved ombytning tilbyder vi én gratis ombytning, hvor vi betaler fragten til dig for den ombyttede vare. Der tilbydes ikke gratis retur på den ombyttede vare. Ønskes endnu en ombytning, skal du selv dække fragten begge veje. 

INFORMATION OM RETURNERING & FORTRYDELSE

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Clubcollection.com er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

Du er velkommen til at returnere dit køb idenfor 14 dage efter modtagelse. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.Såfremt varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den

Du skal sende din vare til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

CLUB COLLECTION
Dampfærgevej 10,
2100 København Ø
DK

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere varen personligt på ovenstående adresse mandag til fredag 10:00-17:30. Lørdag 10:00-14:00. 

Bemærk venligst at den fulde ordre med (med fragt) kun refunderes, såfremt alle varer på ordren returneres.

For at optimere ekspeditionen, bedes du udfylde vores standardfortrydelelsesformular og vedlægge den sammen med den returnerede varer. Bemærk venligst, at vi ikke modtager pakker sendt pr efterkrav. 

Du kan benytte det returlabel som fulgte med din vare, så betaler Club Collection for returfragten. 

Returnerede varer refunderes 100%, såfremt ovenstående efterkommes. 

Bemærk venligst, at det fulde ordre beløb (med fragt) kun refunderes, såfremt alle varer på ordren returneres.

Skulle det ske at du, ved en fejl, har fået en forkert vare betaler vi naturligvis for returforsendelsen. Her benytter du blot det vedlagte returlabel.

Ved refundering sker dette via bankoverførsel til det kort, som blev anvendt ved ordreafgivelse (købet).
Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Download Standardfortrydelsesformular her.