Returnering

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et GLS retur label.
Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler).
Bruger du den vedlagte retur label og sender fra en GLS pakkeshop skal du sørge for at få en kvittering på forsendelsen

INFORMATION OM RETURNERING & FORTRYDELSE

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

clubcollection.com er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline når du handler hos os.

Club Collection yder 14 dages fuld returret (14 kalenderdage) på alle varer købt i Club Collection´s WebShop. Dette er gældende fra den dag du modtager dine varer.

Julen 2020:

Julegaver købt online kan byttes eller returneres til og med d.12.januar 2021. 

Husk at skrive "Julegave" i kommentarfeltet på din ordre.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den

Du skal sende din vare til os uden unødig forsinkelse & senest 14dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
CLUB COLLECTION
Dampfærgevej 10
2100 København Ø

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mandag til fredag 09:00-17:00

Bemærk venligst at det fulde ordre med (med fragt) kun refunderes så fremt alle varer på ordren returneres

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen sammen med den returnerede varer og ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vore standardfortrydelsesformular Bemærk venligst at vi ikke modtager pakker sendt pr efterkrav

Du kan benytte det GLS-returlabel som fulgte med din vare, så betaler Club Collection for returfragten.
Hvis du ønsker at sende med andre distributører (som f.eks. Post Danmark), skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.

Sender du din pakke retur med Post Danmark anbefaler vi at du vælger at sende den ”med omdeling”. 

Returnerede varer refunderes 100% såfremt ovenstående efterkommes. Kvittering skal vedsendes med varen.

Bemærk venligst at det fulde ordre beløb (med fragt) kun refunderes såfremt alle varer på ordren returneres.

Skulle det ske at du, ved en fejl, har fået en forkert vare betaler vi naturligvis for returforsendelsen. Her benytter du blot det vedlagte GLS-returlabel.

Ved refundering sker dette via bankoverførsel til kortet som blev anvendt ved ordreafgivelse (købet).
Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Hent Standardfortrydelsesformular.