Nyheder

NIKITA SHEARLING

NIKITA SHEARLING

BLACK
4.999,00 kr

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi afsender på mandag.

Varen

NIKITA SHEARLING er en klassisk og enkel pelsfrakke i rulam med toscanalam besætning. Frakken er mellemlang og har knapper. Rulamfrakken har assymetrisk lukning og stort flot krave i toscanalam. Kraven kan lukket helt op i halsen eller bruges åben med den smukke pels synlig. Ærmerne er afsluttet med toscanalam. Rulamfrakken har lommer. Et lækkert stykke overtøj der er nemt at bruge og kan anvendes både til hverdag eller når det skal være mere festligt.

Pasformen er almindelig / let taljeret og vi anbefaler at du vælger din normale størrelse. Frakken findes i størrelse 34-42. Vi har gratis returnering, så du kan nemt returnere den størrelse, som ikke passer dig uden omkostninger.

Modellen kan fås i 3 forskellige farver, og du kan vælge mellem sort, brun eller mørk beige

Vask & Pleje

Detaljer

Vi anbefaler special rens - spørg hos dit lokale renseri. Frakken skal imprægneres inden brug på ruskinds-siden, undgå at ramme pelsen. Opbevares mørkt - når den ikke er i brug.

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et GLS retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

 
 

MIX & MATCH MED