Dame

NIKITA SHEARLING

NIKITA SHEARLING

BLACK
4.999,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Varen

NIKITA SHEARLING er en klassisk og enkel pelsfrakke i rulam med toscanalam besætning. Frakken er mellemlang og har knapper. Rulamsfrakken har assymetrisk lukning og en stor krave i toscanalam. Kraven kan lukket helt op i halsen eller bruges åben med den smukke pels synlig. Ærmerne er afsluttet med toscanalam. Rulamfrakken har lommer og en fin buet kant forneden. Et lækkert & varmt stykke overtøj til efterår & vinter, der er nemt at bruge og kan anvendes både til hverdag eller når det skal være mere festligt.

Pasformen er almindelig / let taljeret, og vi anbefaler at du vælger din normale størrelse. Frakken findes i størrelse 34-42. Vi har gratis returnering, så du kan nemt returnere den størrelse, som ikke passer dig uden omkostninger.

Vask & Pleje

Detaljer

Vi anbefaler special rens - spørg hos dit lokale renseri. Frakken skal imprægneres inden brug på ruskinds-siden, undgå at ramme pelsen. Opbevares mørkt - når den ikke er i brug.

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et GLS retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED