Cashmere

MONA

MONA

POWDER

Spar 398dkk – køb 2stk for 1000dkk

699,00 kr

Lagerstatus: På lager

Varen

MONA er af vores mest populære cashmere styles - og det er ikke uden grund. Cashmere sweateren er en "must have" klassiker i din garderobe, og er nem at style både op og ned, da den nemt både kan bruges til et par flotte jeans eller en fin nederdel.

Sweateren er strikket af 100% cashmere, glatstrik 12gg, og har en rund hals med afsluttende ribkanter i ærmer, hals kant og bund. Modellens pasform er almindelig/løs, så der er plads til en top under eller måske en fin skjorte for et mere business/work-wear look. Alle disse egenskaber giver dig en blød og behagelig sweater, som kan bruges til alle slags anledninger.

MONA fås i størrelse S-XL, og vi anbefaler at du går efter din normale størrelse. For et mere fitted look, kan du fx vælge en mindre størrelse, eller en størrelse større for et oversized look. Vi har gratis returnering, så du kan nemt returnere den størrelse, som ikke passer dig uden omkostninger.

Modellen kan fås i flere forskellige farver, hvor du finder noget til enhver smag, humør og årstid. Ligeledes indgår MONA i vores Cashmere Tilbud, hvor du opnår rabat ved køb af 2, hvilket giver dig mulighed for at mixe og matche mellem styles, farver og størrelser efter smag og behag.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskin vask på uldprogram 30grader Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED