Nyheder

MONA

MONA

CREAM

Spar 398dkk – køb 2stk for 1000dkk

699,00 kr

Lagerstatus: På lager

Varen

Mona sweater er en af vores absolutte bestsellere – og det er ikke uden grund. Denne tidløse sweater er helt uundværlig i din basisgarderobe. Strikken består af 100% ren cashmere, 12gg, som giver dig en blød og behagelig pullover, der kan bruges til alle slags anledninger. Den er super fin både til et par jeans, en nederdel eller over en skjorte.

Mona har rund hals, lange ærmer og afsluttende ribkanter ved ærmer, halskant og bund. Modellens pasform er løs og kort. Den rummelige facon gør, at der er plads til at have en top eller en fin skjorte på under. Du kan eventuelt gå en størrelse op eller ned for et mere fitted henholdsvist oversized look.

Mona fås i størrelse XS-XL, og findes i et væld af smukke farver. Den indgår ligeledes i vores Cashmere Tilbud, hvor du opnår rabat ved køb af to stk., hvilket giver dig mulighed for at mixe på kryds og tværs mellem modeller, farver og størrelser.

Regitze og Frederikke er begge 177cm høje og har en størrelse str. M på.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskinvask på uldprogram 30grader. Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre. (fnuller på overfladen).

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED