Dame

MOHAIR SWEATER RIKA

MOHAIR SWEATER RIKA

699,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Varen

Modellen Rika er en skøn mohair sweater i kraftig glat-strik struktur med rund hals. Sweateren består af 48% mohair, 35% nylon og 17% uld, og vi bruger udelukkende “non-mulesed” mohair fra certificerede garn-leverandører.

Mohair sweateren egner sig især rigtig godt til efterår og vinter, da det er en tungere strik, der holder dig varm gennem de kolde måneder. Denne sweater har raglan ærmer, rib kanter ved hals & ærmer og forneden er den afsluttet med en rullekant som giver den en lækkert, afslappet look. Rika er en lækker strik til basis garderoben, da den er alsidig i brug og går fint sammen med både bukser & nederdele. Brug den evt. med en tynd top eller skjorte indenunder. Modellen findes i flere forskellige flotte farver. Pasformen på sweateren er almindelig og løs, og den findes i størrelse S-L. Gå derfor efter den størrelse, som du normalt bruger. Du kan læse målene på sweateren i vores størrelsesguide, hvis du er i tvivl om størrelsen, ellers har du også mulighed for at bestille to størrelser hjem og benytte vores gratis returnering af den striktrøje, som ikke passer dig.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask 30grader eller maskinvask på uldprogram 30grader. Vi anbefaler Wool&Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende Brug cashmere kam eller wool shaver til overskudsfibre

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED