Dame

MOHAIR SWEATER PUFF

MOHAIR SWEATER PUFF

Pris: 499,00 kr

Special Price 249,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Varen

Vores Puff sweater er en kort mohair sweater i glat-strik med rund hals og puf-ærmer. Sweateren består af 48% mohair, 35% nylon og 17% uld, og vi bruger udelukkende “non-mulesed” mohair fra certificerede garn-leverandører.

Mohair sweateren egner sig især rigtig godt til efterår og vinter, da det er en lun strik, der holder dig varm gennem de kolde måneder. Denne sweater har rynk-effekt ved skuldrene samt puf-effekt forneden ved ærmerne og en bred tætsiddende ribkant. Puff sweater er en lækker strik til basis garderoben, da den er alsidig i brug og går fint sammen med både bukser & nederdele. Brug den evt. med en tynd top eller skjorte indenunder. Modellen findes i flere forskellige flotte efterårsfarver: Sort, beige, brun & grå som alle passer fint ind i enhver efterårs-garderobe.

Pasformen på sweateren er almindelig og løs, og den findes i størrelse XS-XL. Gå derfor efter den størrelse, som du normalt bruger.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask 30grader eller maskinvask på uldprogram 30grader (i vaskepose). Vi anbefaler Wool&Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende Brug cashmere kam eller wool shaver til overskudsfibre.

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et GLS retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED