Dame

MOHAIR SWEATER PUFF

MOHAIR SWEATER PUFF

499,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Varen

Vores Puff sweater er en kort mohair sweater i glat-strik med rund hals og puf-ærmer. Sweateren består af 48% mohair, 35% nylon og 17% uld, og vi bruger udelukkende “non-mulesed” mohair fra certificerede garn-leverandører.

Mohair sweateren egner sig især rigtig godt til efterår og vinter, da det er en lun strik, der holder dig varm gennem de kolde måneder. Denne sweater har rynk-effekt ved skuldrene samt puf-effekt forneden ved ærmerne og en bred tætsiddende ribkant. Puff sweater er en lækker strik til basis garderoben, da den er alsidig i brug og går fint sammen med både bukser & nederdele. Brug den evt. med en tynd top eller skjorte indenunder. Modellen findes i flere forskellige flotte efterårsfarver: Sort, beige, brun & grå som alle passer fint ind i enhver efterårs-garderobe.

Pasformen på sweateren er almindelig og løs, og den findes i størrelse XS-XL. Gå derfor efter den størrelse, som du normalt bruger.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask 30grader eller maskinvask på uldprogram 30grader (i vaskepose). Vi anbefaler Wool&Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende Brug cashmere kam eller wool shaver til overskudsfibre.

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide