Dame

MOHAIR SWEATER FAIRY

MOHAIR SWEATER FAIRY

699,00 kr

Lagerstatus: På lager

 Vis størrelsesguide

* Påkrævede felter

Bestil inden og vi sender på mandag

Varen

Vores Fairy sweater er en smuk mohair sweater med "fair isle" inspireret intarsia mønster. Sweateren består af 48% mohair, 35% nylon og 17% uld, og vi bruger udelukkende “non-mulesed” mohair fra certificerede garn-leverandører.

Mohair sweateren egner sig især rigtig godt til efterår og vinter, da det er en fyldig uldstrik der holder dig varm gennem de kolde måneder. Denne sweater har rund hals med høj ribkant og hele trøjen er afsluttet med ribkanter. Det smukke intarsia mønster går igen forneden og ved ærmekanterne. Fairy trøjen er en lækker strik til efterårs- og vintergarderoben, da den er alsidig i brug og går fint sammen med både bukser & nederdele. Modellen findes i farvekombinationen med beige, grå, brune nuancer i mønstret - alle klassiske efterårs- og vinterfarver som går til alt i din vintergarderobe.

Pasformen på sweateren er klassisk / almindelig i størrelsen, og den findes i størrelse S-XL. Vi anbefaler at du vælger den størrelse, som du normalt bruger.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask 30grader eller maskinvask på uldprogram 30grader. Vi anbefaler Wool&Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende Brug cashmere kam eller wool shaver til overskudsfibre

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et GLS retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED