Herre

MENS CASHMERE V-NECK-AW

MENS CASHMERE V-NECK-AW

749,00 kr

Lagerstatus: På lager

 Vis størrelsesguide

* Påkrævede felter

Varen

Mens V-neck sweater består af 100% ren cashmere, glatstrik 12gg, som giver dig en klassisk og behagelig sweater i god kvalitet. Strikken er velegnet til hverdag med et par jeans såvel som pænere brug med en skjorte inden under.

Vores herresweater er enkel i modellen med lange ærmer og v-udskæring med afsluttende ribkanter i både ærmer, halskant og bund. Strikken findes i størrelse S-XXL, og pasformen har et regular-fit, hvorfor vi anbefaler, at du vælger den størrelse, du normalt bruger. Er du i tvivl om størrelse, kan du læse målene her eller kontakte os. Trøjen indgår ligeledes i vores to stk. tilbud, hvor du opnår rabat ved køb af to herretrøjer (1200kr) eller kombineres med en dametrøje og opnå rabat (to stk. 1100kr).

Vores herresweater har følgende mål i en størrelse M: Brystvidde 54cm, Ærmelængde 68cm, Skulderbredde 47cm og Længde 66cm. (Målene kan variere +/- 1-1,5cm).

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskin vask på uldprogram 30grader (gerne i vaskepose). Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide