Herre

MENS CASHMERE O-NECK-AW

MENS CASHMERE O-NECK-AW

GREY MEL
749,00 kr

Lagerstatus: På lager

Varen

Den klassiske Men's O-neck sweater består af 100% ren cashmere, glatstrik 9gg, som giver dig en blød og behagelig trøje, du kan bruge til alt. Trøjen er ideel som en klassisk sweater og et “must have” i din basis garderobe. Med cashmere er du altid velklædt og en trøje med rund hals kan bruges både når du er mere formelt klædt på eller i din fritid - til et par jeans, en skjorte eller en t-shirt.

Trøjen med rund hals er afsluttet med ribkanter i både ærmer, hals kant og bund. Pasformen er almindelig, og vi anbefaler derfor at du vælger din sædvanlige størrelse. Den findes i størrelse S-XXL og er du i tvivl om størrelsen, kan du kontakte os - så vil vi prøve at vejlede dig om størrelse på bedste vis. Vi har desuden gratis returnering, som du også nemt kan benytte dig af, hvis den valgte størrelse ikke passer dig som forventet.

Mens O-neck findes i klassiske, neutrale af farver og nuancer, som spænder fra lyse til mørke farver, så der er noget til enhver årstid, humør og smag. Trøjen indgår ligeledes i vores 2styks tilbud, hvor du opnår rabat ved køb af 2 herretrøjer.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskin vask på uldprogram 30grader (gerne i vaskepose). Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide