Dame

MAIBEL SWEATER

MAIBEL SWEATER

599,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Varen

Vores Maibel sweater er strikket i en skøn & blød cashmere blanding bestående af 90% merceriseret uld & 10% cashmere. Denne lækre trøje er glat-strikket i 12gauge og kan bruges på rigtig mange måder, eller blot når du har lyst til noget blødt og rart. Maibel sweater i cashmere blend har rund halsudskæring med kraftig ribstrik og den er afsluttet med ribkanter ved ærmekant & forneden. Striktrøjen er en blød og rar tilføjelse til din efterårs- og vintergarderobe, da den er meget behagelig og holder dig varm i de kolde måneder. Brug Maibel sweater til afslapning & hjemmehygge eller til hverdag. Du kan kombinere den med leggins, jeans eller bruge den til nederdele. Vi anbefaler CB Pants i samme lækre kvalitet for et eksklusivt og samtidig casual look

Denne strik-sweater er oversize, så pasformen er løs og bred i faconen. Trøjen er lidt længere bagtil. Vi anbefaler at du tager din sædvanlige størrelse. Den findes i størrelse S-XL (36-42) og er du i tvivl om størrelsen, kan du læse målene i vores størrelsesguide eller kontakte os - så vil vi prøve at vejlede dig om størrelse på bedste vis. Vi har desuden gratis returnering, som du også nemt kan benytte dig af, hvis den valgte størrelse ikke passer dig som forventet.

Maibel Sweater findes i 3 klassiske farvenuancer: Camel, taupe & sort som alle nemt kan indgå i din efterårs- og vintergarderobe

Modellen er 1.75cm høj og har en størrelse M på

Vask & Pleje

Detaljer

uldvask program eller håndvask 30grader, vi anbefaler Wool & Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende (evt. fladt på et håndklæde)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED