Dame

LULU SHEARLING

LULU SHEARLING

Pris: 4.999,00 kr

Special Price 2.499,00 kr

Lagerstatus: På lager

 Vis størrelsesguide

* Påkrævede felter

Varen

LULU SHEARLING er en klassisk og enkel pelsfrakke i rulam med toscanalam besætning. Frakken er mellemlang og har slå-om lukning med bindebånd i ruskind. Rulamsfrakken har en stor sjals-krave i toscanalam. Ærmerne er ligeledes afsluttet med toscanalam. Rulamfrakken har side-lommer og rå kanter forneden og ned langs åbningen. Et lækkert & varmt stykke overtøj til efterår & vinter, der er nemt at bruge og kan anvendes både til hverdag eller når det skal være mere festligt. Lulu rulamsfrakken har været i vores sortiment i mange år og er en skøn klassiker. Frakken findes i sort & camel.

Pasformen er almindelig / let taljeret, og vi anbefaler at du vælger din normale størrelse. Frakken findes i størrelse 36-42. Vi har gratis returnering, så du kan nemt returnere den størrelse, som ikke passer dig uden omkostninger.

Vores rulamspelse er fra lam som lever i det fri og har fået den rigtige pleje og kost. Råmaterialerne til vores skind & pels kollektioner er overskuds-produkter fra det lammekød som er blevet brugt til fødevarer.

Vi kalder det "edible-fur" ud fra en helhedsbetragtning om at bruge alt fra råmaterialet uden at noget går til spilde. Af samme årsag bruger vi ikke pels i vores produktioner der stammer fra dyr der har levet i fangeskab/bure og som kun bliver opdrættet for deres pels

- Rulam / Toscanalam - Slå-om lukning - Klassisk pasform

Vask & Pleje

Detaljer

Vi anbefaler special rens - spørg hos dit lokale renseri. Frakken skal imprægneres inden brug på ruskinds-siden, undgå at ramme pelsen. Opbevares mørkt - når den ikke er i brug.

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et GLS retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED