Nyheder

IDA SWEATER

IDA SWEATER

BROWN
899,00 kr

Lagerstatus: På lager

Varen

Vores Ida sweater består af 50% yak & 50% uld, ribstrikket i 7 gauge, som giver dig den lækreste oversize sweater, der kan bruges på rigtig mange måder, eller blot når du har lyst til noget blødt og rart. Denne yakuld sweater med høj hals har en grov ribstrikstruktur ved hals, forneden & ved ærmekant. Denne strik sweater er et “must have” i din vintergarderobe, da den er meget behagelig og holder dig varm i de kolde måneder. Brug Ida sweater med stramme leggins eller jeans. Du kan også kombinere den med vores Duffy Pants i samme kvalitet for et eksklusivt og samtidig casual look

Denne sweater er afsluttet med ribkanter og har slids i siderne . Pasformen er løs og trøjen er bred i faconen (oversize). Vi anbefaler at du tager din sædvanlige størrelse. Den findes i størrelse S-XL og er du i tvivl om størrelsen, kan du læse målene i vores størrelsesguide eller kontakte os - så vil vi prøve at vejlede dig om størrelse på bedste vis. Vi har desuden gratis returnering, som du også nemt kan benytte dig af, hvis den valgte størrelse ikke passer dig som forventet.

Ida sweater findes i en skøn natur brun farve (BROWN YAK) & mørk grå (CHARCOAL) som begge er lette at kombinere med grå, sort, navy eller brun

Vask & Pleje

Detaljer

Uldvask program eller håndvask 30grader, vi anbefaler Wool & Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende (evt. fladt på et håndklæde)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED