Herre

MENS CASHMERE O-NECK-AW

MENS CASHMERE O-NECK-AW

749,00 kr

Lagerstatus: På lager

 Vis størrelsesguide

* Påkrævede felter

Varen

MEN’S O-NECK sweater består af 100% ren cashmere, glatstrik 12gg, som giver dig en klassisk og behagelig sweater i god kvalitet. Strikken er velegnet til hverdag med et par jeans såvel som pænere brug med en skjorte inden under.

Vores herresweater er enkel i modellen med lange ærmer og rund halsudskæring med afsluttende ribkanter i både ærmer, halskant og bund. Strikken findes i størrelse S-XXL, og pasformen har et regular-fit, hvorfor vi anbefaler, at du vælger den størrelse, du normalt bruger. Er du i tvivl om størrelse, kan du læse målene her eller kontakte os. Trøjen indgår ligeledes i vores to stk. tilbud, hvor du opnår rabat ved køb af to herretrøjer (1200kr) eller kombineres med en dametrøje og opnå rabat (to stk. 1100kr).

Vores herresweater har følgende mål i en størrelse M: Brystvidde 54cm, Ærmelængde 68cm, Skulderbredde 47cm og Længde 66cm. (Målene kan variere +/- 1-1,5cm).

Victor er 188cm høj og har en størrelse M på.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskinvask på uldprogram 30grader (gerne i vaskepose). Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et GLS retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide