Nyheder

HALEY PONCHO

HALEY PONCHO

699,00 kr

Lagerstatus: På lager

 Vis størrelsesguide

* Påkrævede felter

Varen

Vores Haley Poncho er en skøn poncho som består af 50% yak & 50% uld, strikket i 5 gauge. Den er glat-strikket og har høj hals. Denne yakuld poncho er nem at bruge som overtøj i det tidlige efterår og dejlig lun over en skjorte eller langærmet t-shirt i de koldere måneder. Fine detaljer som strikkede snoninger midt for & bag samt bløde rullekanter ved halsen & forneden. Denne poncho er en skøn tilføjelse til din efterårs- og vintergarderobe, da den er alsidig og meget behagelig og holder dig varm i de kolde måneder. Brug Haley poncho'en over skjortebluser, eller kjoler eller kombiner den med dine yndlings jeans, bukser eller nederdele. Du kan også bruge den sammen Chill Pants i samme kvalitet for et eksklusivt og samtidig casual look

Denne poncho er afsluttet med bløde rullekanter og har høj hals. Pasformen er løs & bred i faconen. Vi anbefaler at du tager din sædvanlige størrelse. Den findes i 2 størrelser: S/M (36-38) & L/XL (40-42) og er du i tvivl om størrelsen, kan du læse målene i vores størrelsesguide eller kontakte os - så vil vi prøve at vejlede dig om størrelse på bedste vis. Vi har desuden gratis returnering, som du også nemt kan benytte dig af, hvis den valgte størrelse ikke passer dig som forventet.

Haley Poncho findes i 3 klassiske & naturlige farvenuancer: Beige, brun & grå som alle er lette at kombinere med din efterårs- og vintergarderobe

Vask & Pleje

Detaljer

uldvask program eller håndvask 30grader, vi anbefaler Wool & Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende (evt. fladt på et håndklæde)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et GLS retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED