Dame

FAGUNA SHIRT

FAGUNA SHIRT

549,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Varen

Skjorte-bluse i tern med frill-detalje i halsen og puff-ærmer. Denne skjorte har en smuk hals med små fine læg og knappes i nakken med en enkelt knap. Faguna skjorten har de smukkeste puff-ærmer (ved skuldre) og er lidt længere bagtil. Komposition: 100% bomuld. Metervaren er en skøn yarn-dyed efterårstern i brune & beige nuancer. Den har en rar, blød, bomulds-håndfornemmelse med en anelse struktur. Pasform: Klassisk, tætsiddende (vi anbefaler dig at vælge din sædvanlige størrelse). Faguna skjorten har en lidt "boxy" (lige op og ned) facon, hvilket gør den nem at bruge både indeni eller uden på bukser. Ærmerne har skøn volumen/ puff-effekt ved skuldre og bliver smallere nedefter. En lækker skjorte der kan bruges på mange måder, og er rigtig fin med en striktrøje eller cardigan over. Vi anbefaler at style den med vores Zoe strik pullover vest. Findes i størrelse: 34-42.

- frill-kant i hals

- bomulds tern

- puffærmer

Vask & Pleje

Detaljer

Fin vaskes på 30grader i maskinen, brug evt. vaskepose, tørres liggende eller på bøjle. Dampes ved moderat varme

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED