Dame

DUO BELT SWEATER

DUO BELT SWEATER

BLACK

Pris: 699,00 kr

Special Price 524,00 kr

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i dag

Varen

Duo Belt er en smuk mohair sweater med grafisk mønster og bælte. Sweateren består af 48% mohair, 35% nylon og 17% uld, og vi bruger udelukkende “non-mulesed” mohair fra certificerede garn-leverandører.

Mohair sweateren egner sig især rigtig godt til efterår og vinter, da det er en lun uldstrik der holder dig varm gennem de kolde måneder. Denne sweater har en rund halsudskæring i rib og en kropsnær, klassisk pasform der fremhæver taljen med det medfølgende bælte. Trøjen kan også fint bruges uden bælte, hvis du ønsker et mere afslappet & løstsiddende look. Duo Belt sweateren er en lækker strik til basis garderoben, da den er alsidig i brug og går fint sammen med både bukser & nederdele. Det grafiske mønster gør den lige lidt mere interessant end den ensfarvede trøje. Derfor kan du også nemt bruge den til mere festlige lejligheder. Denne mohairtrøje er rigtig skøn med en skjorte under. Modellen findes i den klassiske farvekombination: Sort/Beige og passer fint ind i enhver vintergarderobe.

Pasformen på sweateren er almindelig/klassisk, og den findes i størrelse S-XL. Gå derfor efter den størrelse, som du normalt bruger.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask 30grader. Vi anbefaler Wool&Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende Brug cashmere kam eller wool shaver til overskudsfibre.

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et GLS retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED