Nyheder

DUFFY PANTS

DUFFY PANTS

BROWN YAK
799,00 kr

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i dag

Varen

Vores Duffy Pants består af 50% yak & 50% uld, glatstrikket i 7 gauge, som giver dig de blødeste strikbukser, der kan bruges både på rigtig mange måder, eller blot når du har lyst til noget blødt og rart. Disse yakuld bukser med elastik i taljen har rib kanter forneden og er et “must have” i din vintergarderobe, da de er meget behagelige og den holder dig varm i de kolde måneder. Brug Duffy pants med en strik sweater eller sweatshirt. Du kan også kombinere den med vores Ida sweater i samme kvalitet for et eksklusivt og samtidig casual look

Denne hyggebuks er afsluttet med smalle ribkanter forneden der sidder til anklerne. Du kan sætte dem højt eller lavt i taljen alt efter hvilket look du kan lide. Pasformen er almindelig. Vi anbefaler at du tager din sædvanlige størrelse. Duffy pants findes i størrelse S-XL og er du i tvivl om størrelsen, kan du læse målene i vores størrelsesguide eller kontakte os - så vil vi prøve at vejlede dig om størrelse på bedste vis. Vi har desuden gratis returnering, som du også nemt kan benytte dig af, hvis den valgte størrelse ikke passer dig som forventet.

Duffy pants findes i en skøn natur brun farve som er let at kombinere med grå, sort, navy eller brun

Vask & Pleje

Detaljer

uldprogram eller håndvask på 30grader. Vi anbefaler Wool & Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres fladt - evt. liggende på et håndklæde

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et GLS retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

 
 

MIX & MATCH MED