Dame

DINA LD

DINA LD

999,00 kr

Lagerstatus: På lager

 Vis størrelsesguide

* Påkrævede felter

Varen

Vores Dina buks er lavet i blødt lammeskind med skrålommer og har en virkelig klædelig pasform. Dette er en buks der sidder godt og kan bruges på rigtig mange måder. En skøn skindbuks som du kan style både op og ned. Casual med sneakers eller loafers eller cool og elegant med stilletter.

Dina buksen har lynlåse forneden samt matchende foer. Pasform: Stram/tætsiddende vi anbefaler dig at vælge din normale størrelse og gør venligst opmærksom på at skind kan give sig en halv til en hel størrelse i brug. Buksen findes i størrelse: 34-44, og er du i tvivl om størrelsen, kan du læse målene i vores størrelsesguide eller kontakte os - så vil vi vejlede dig om din størrelse på bedste vis. Vi har desuden gratis returnering, som du nemt kan benytte dig af, hvis den valgte størrelse ikke passer dig som forventet. Kombinér denne buks med en lækker cashmere strik.

Vask & Pleje

Detaljer

Special rens / skind rens (spørg hos dit lokale renseri) Den kan imprægneres med spray

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide