Dame

DANA LEATHER PANTS

DANA LEATHER PANTS

BLACK
999,00 kr

Lagerstatus: På lager

Varen

Klassisk buks i blødt lammeskind med skrålommer. Denne læderbuks har lige ben og en god pasform. Matchende foer. Pasform: Tætsiddende/klassisk (vælg din normale størrelse). Husk at skind kan give sig en del i brug. Findes i størrelse: 34-42. Kombinér denne buks med en lækker cashmere strik

Vores skindstyles er produceret fra lam som lever i det fri og har fået den rigtige pleje og kost. Råmaterialerne til vores skind & pels kollektioner er overskuds-produkter fra det lammekød som er blevet brugt til fødevarer.

Vi kalder det "edible-leather" ud fra en helhedsbetragtning om at bruge alt fra råmaterialet uden at noget går til spilde. Af samme årsag bruger vi ikke skind i vores produktioner der stammer fra dyr der har levet i fangeskab/bure og som kun bliver opdrættet for deres skind

Vask & Pleje

Detaljer

Special rens - spørg hos dit lokale renseri

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED