Dame

IDA SWEATER

IDA SWEATER

899,00 kr

Lagerstatus: På lager

 Vis størrelsesguide

* Påkrævede felter

Varen

Ida sweater er en af vores absolutte bestsellere. Strikken består af 50% yak og 50% uld, glat-strikket i 5 gauge, som giver dig en blød og eksklusiv kvalitet, som både er varm og åndbar. Denne sweater med høj hals har en grov ribstrik ved hals, ærmekant og forneden samt slids i siderne.

Vi tør godt love, at denne behagelige strik hurtigt vil blive din basis favoritsweater og en uundværlig del af din garderobe, som du vil bruge igen og igen uanset sæson. Den er fin både til et par jeans, leggings eller over en kjole.

Ida Sweater har en løs og rummelig pasform, som er kort i længden, men har vidde i livet. Den er almindelig i størrelsen, og vi anbefaler derfor, at man vælger sin normale størrelse. Størrelserne spænder fra S-XL. Du kan læse mere om målene i vores størrelsesguide eller kontakte os, hvis du er i tvivl - vil vi gøre vores ypperste for at vejlede dig på bedste vis.

Ida sweater findes i tre skønne naturfarver, herunder Brown, Grey og Camel, som alle er nemme at sammensætte med resten af din garderobe.

Emma er 178cm høj og har en størrelse M på.

Vask & Pleje

Detaljer

Uldvask program eller håndvask 30grader, vi anbefaler Wool & Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende (evt. fladt på et håndklæde).

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED