Dame

CASTA SHIRT

CASTA SHIRT

Pris: 649,00 kr

Special Price 249,00 kr

Lagerstatus: På lager

 Vis størrelsesguide

* Påkrævede felter

Varen

Skjorte-bluse i tern med volumen og flotte læg. Denne skjorte har en klassisk krave og smock syning ved ærmer samt skjult knap-lukning med stolpe foran. Komposition: 100% bomuld. Metervaren er en skøn yarn-dyed efterårstern i brune & beige nuancer. Den har en rar, blød, bomulds-håndfornemmelse med en anelse struktur. Pasform: Klassisk/løs (vi anbefaler dig at vælge din sædvanlige størrelse). Casta skjorten har A-facon hvilket gør den bredere forneden. Skjorten har smukke ærmer med puff-effekt ved skuldre, smock elastik-syning ved overarmen og en klassisk manchet-afslutning. En skøn skjorte der kan bruges på mange måder, og er rigtig fin med en striktrøje eller cardigan over. Vi anbefaler at bruge den med vores strik pullover Zoe vest. Findes i størrelse: 34-42.

- A-facon med volumen

- bomulds tern

- smock detaljer

- puffærmer

Vask & Pleje

Detaljer

Fin vaskes på 30grader i maskinen, brug evt. vaskepose, tørres liggende eller på bøjle. Dampes ved moderat varme

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et GLS retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide