RUND-HALS

Du finder her udvalget af klassiske styles af ren og blød cashmere sweaters med rund hals udskæring, hvor du kan vælge mellem mange forskellige farver og størrelser.

FILTRÉR
 
Position
Sorter stigende

24 pr. side

1 til 24 af 51

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Position
Sorter stigende

24 pr. side

1 til 24 af 51

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Udforsk i denne kategori et bredt udvalg af bløde og behagelige cashmere sweaters til kvinder i alle aldre.

Cashmere, også kaldet kashmir, er hjertet i alle vores kollektioner. Vi arbejder udelukkende med 100% naturlige materialer af god kvalitet såsom cashmere, yakuld, mohair og forskellige andre uldblandinger. Fælles for dem alle er en blød, varm og kærtegnede følelse mod huden. Alle vores kollektioner er skabt med omtanke for miljøet og en bæredygtig fremtid. En stor del af vores cashmere er certificeret under Ecocert.

Ingen garderobe er fuldendt uden den perfekte cashmere sweater. Club Collection tilbyder et unikt udvalg af cashmere trøjer med rund hals, hvor du næsten med garanti kan finde din næste yndlingsstrik, som du kan bruge hele året rundt. Uanset om du er til den klassiske pullover, den kraftige jumper, den tætsiddende sweater eller den lette cashmere bluse har vi noget til dig. Shop også andet dametøj i eksklusiv cashmere strik såsom rullekraver og cardigans, lette t-shirts, bukser og accessories til alle sæsoner. Designet er som oftest simpelt og minimalistisk med fokus på at tilbyde behagelig hverdagsluksus i en ellers travl hverdag. Mange af vores sweaters fås i et væld af farver.

Derudover tilbyder vi altid god kvalitet til en god pris. På udvalgte styles får du eksempelvis 2stk for 1000 DKK, hvilket giver dig mulighed for at mixe på kryds og tværs mellem modeller, farver og størrelser. Med vores tilbud kan du altid spare penge på gode strikprodukter til dig selv, vennerne, familien og børnene.

Gå på opdagelse i Club Collection’s store strikunivers og find den perfekte striktrøje til alle sæsoner. Du kan naturligvis også altid komme forbi vores fysiske butik på Østerbro, hvor vores personale står klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kan finde den striktrøje, der passer til dig og din stil.