CARDIGANS

CASHMERE CARDIGAN CATH

CASHMERE CARDIGAN CATH

Pris: 749,00 kr

Special Price 449,00 kr

Lagerstatus: På lager

 Vis størrelsesguide

* Påkrævede felter

Varen

Vores Cath Cardigan består af 100% ren cashmere, glatstrik 12gg, som giver dig en blød og hyggelig cardigan, der er nem at kombinere med resten af din garderobe. Denne cardigan er oversize og er god til dig der kan lide den mere rummelige facon. En rigtig god basis cardigan, der kan styles på et utal af måder. Den er super fin både til et par jeans, en nederdel eller over en kjole.

Cardiganen har afsluttende ribkanter i både ærmer, hals kant og bund, og lukkes med matchende knapper. Modellens pasform er løs & kort. Cardiganen er har en rummelig facon, så der er plads til en top under eller måske en skjorte. Alle disse egenskaber giver dig en blød og behagelig cardigan, som kan bruges til alle slags anledninger.

Den findes i størrelse S/M, M/L og L/XL, og er du i tvivl om størrelsen, kan du kontakte os - så vil vi prøve at vejlede dig om størrelse på bedste vis. Vi har desuden gratis returnering, som du også nemt kan benytte dig af, hvis den valgte størrelse ikke passer dig som forventet.

Denne cardigan har flg. mål:

S/M - Brystvidde 61cm, Bundvidde 58cm, Ærmelængde 46cm, Skulderbredde 59cm.

M/L - Brystvidde 63cm, Bundvidde 60cm, Ærmelængde 47cm, Skulderbredde 61cm.

M/XL - Brystvidde 65cm, Bundvidde 62cm, Ærmelængde 48cm, Skulderbredde 63cm.

(Målene kan variere +/- 1-1,5cm).

Regitze og Frederikke er begge 177cm høje og har en størrelse S/M på.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskin vask på uldprogram 30grader Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED