Dame

CASHMERE SWEATER VICKA

CASHMERE SWEATER VICKA

Spar 398dkk – køb 2stk for 1000dkk

699,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Varen

VICKA er en blød og lækker sweater med en komposition af 100% cashmere, glatstrik 12gg, som giver dig en skøn sweater med alle de gode egenskaber fra cashmere. Cashmere sweateren har V-hals i klassisk snit med afsluttende ribkanter i ærmer, hals kant og bund, og er helt ideel i din basisgarderobe.

Modellen findes i størrelse S-XL, og pasformen er normal, så du kan roligt bestille den størrelse du normalt bruger. Ønsker du det moderne oversized look, kan du bestille en størrelse større for et løsere fit. Er du i tvivl om størrelse, kan du læse målene i vores størrelsesguide, eller blot bestille to størrelser hjem - vi har nemlig gratis returnering, så du hurtigt og nemt kan returnere den sweater, der ikke passer dig.

Sweateren findes i otte skønne forskellige farver, så der er noget til enhver årstid og humør. VICKA indgår i vores Cashmere Tilbud, så du opnår rabat ved køb af 2. På den måde kan du mixe og matche mellem farve udvalget, størrelser og modeller, som du har lyst.

Modellen er 175cm høj og har en størrelse M på.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask 30grader eller maskinvask på uldprogram 30grader. Vi anbefaler Wool&Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende Brug cashmere kam eller wool shaver til overskudsfibre

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et GLS retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide