Dame

CASHMERE SWEATER LIVI

CASHMERE SWEATER LIVI

Pris: 749,00 kr

Special Price 399,00 kr

Lagerstatus: På lager

 Vis størrelsesguide

* Påkrævede felter

Varen

LIVI STRIPE er en ny cashmere sweater i vores sortiment og indgår nemt i din garderobe som en trøje du kan bruge til alt. Livi er strikket med smalle striber i lyse nuancer. Cashmere sweateren er nem at style både op og ned, da den nemt både kan bruges til et par flotte jeans eller en fin nederdel.

Sweateren er strikket af 100% cashmere, glatstrik 12gg, og har en rund hals. Cashmere trøjen er afsluttet med ribkanter i ærmer, hals kant og bund. Modellens pasform er klassisk og trøjen har en tætsiddende facon. Du kan bruge den alene eller med en top under.

LIVI fås i størrelse S-XL, og vi anbefaler at du går efter din normale størrelse. Vi har gratis returnering, så du kan nemt returnere den størrelse, som ikke passer dig uden omkostninger.

Modellen kan fås i 2 forskellige farvekombinationer.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskin vask på uldprogram 30grader (ved maskinvask: Brug vaskepose) Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED