Dame

CASHMERE COSY CARDI

CASHMERE COSY CARDI

899,00 kr

Lagerstatus: På lager

 Vis størrelsesguide

* Påkrævede felter

Varen

Vores Cosy Cardi model består af 100% ren cashmere, glatstrik 12gg, som giver dig den blødeste cardigan, der kan bruges til afslapning eller når du bare har lyst til noget blødt og rart. Denne hætte-trøje med lynlås og lommer er uden tvivl ideel og et “must have” i din basis garderobe, da den holder dig varm i de kolde måneder og indbyder til et casual look. I forårs- og sommersæsonen er den din "go-to" cardigan, når det skal være nemt lige at tage noget blød strik på i stedet for en jakke. Brug Cosy Cardi sammen med vores Cosy Pants for det ultimative hjemme-hyggesæt.

Denne cardigan med lynlås er afsluttet med ribkanter og har lommer foran samt hætte. Pasformen er almindelig og den er stor i størrelsen. Vi anbefaler at du tager din sædvanlige størrelse, da den skal være løs og hyggelig at have på. Du kan selvfølgelig sagtens gå en størrelse ned hvis du ønsker en mere tætsiddende cardigan. Den findes i størrelse S-XL og er du i tvivl om størrelsen, kan du læse målene i vores størrelsesguide eller kontakte os - så vil vi prøve at vejlede dig om størrelse på bedste vis. Vi har desuden gratis returnering, som du også nemt kan benytte dig af, hvis den valgte størrelse ikke passer dig som forventet.

Cosy Cardi findes i flere farver og nuancer, som spænder fra lyse til mørke farver - alle klassiske farver der er nemme at kombinere med resten af din garderobe.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask 30grader eller maskinvask på uldprogram 30grader. Vi anbefaler Wool&Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende Brug cashmere kam eller wool shaver til overskudsfibre

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED