Dame

ALINE LEATHER SKIRT

ALINE LEATHER SKIRT

Pris: 899,00 kr

Special Price 699,00 kr

Lagerstatus: På lager

 Vis størrelsesguide

* Påkrævede felter

Varen

Nederdel i glat skind (lammeskind) skåret i A-facon (smal for oven, bredere forneden). Metal lynlås bagtil & matchende foer. Pasform: Tætsiddende/alm. (vælg din sædvanlige størrelse). Husk at skind kan give sig i brug. Findes i størrelse: 34-42. Kombinér denne klassiske skindnederdel med en lækker cashmere strik

Vores skindstyles er produceret fra lam som lever i det fri og har fået den rigtige pleje og kost. Råmaterialerne til vores skind & pels kollektioner er overskuds-produkter fra det lammekød som er blevet brugt til fødevarer.

Vi kalder det "edible-leather" ud fra en helhedsbetragtning om at bruge alt fra råmaterialet uden at noget går til spilde. Af samme årsag bruger vi ikke skind i vores produktioner der stammer fra dyr der har levet i fangeskab/bure og som kun bliver opdrættet for deres skind

Vask & Pleje

Detaljer

Special rens - spørg hos dit lokale renseri

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et GLS retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide