Nyheder

CLASSIC CARDIGAN

CLASSIC CARDIGAN

PLUM

Spar 398dkk – køb 2stk for 1000dkk

699,00 kr

Lagerstatus: På lager

Varen

Vores Classic Cardigan består af 100% ren cashmere, glatstrik 12gg, som giver dig en blød og tidløs cardigan, der kan bruges til alle slags anledninger. Den er super fin både til et par jeans, en kjole eller over en skjorte. Cardiganen har rund hals, lange ærmer og afsluttende ribkanter ved ærmer, halskant og bund. Strikken lukkes med fine indfarvede perlemorsknapper.

Den findes i størrelse 36-46, og pasformen har et regular-fit, så du kan roligt bestille den størrelse, du normalt bruger. Er du i tvivl om størrelse, kan du læse målene her eller kontakte os. Vores Classic Cardigan indgår ligeledes i vores Cashmere Tilbud, hvor du opnår rabat ved køb af to stk., hvilket giver dig mulighed for at mixe på kryds og tværs mellem modeller, farver og størrelser.

Regitze er 177cm høj og har en størrelse 38 på (svarende til str. M).

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskinvask på uldprogram 30grader. Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen).

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED