Nyheder

CLASSIC CARDIGAN

CLASSIC CARDIGAN

BLUE MEL

Spar 398dkk – køb 2stk for 1000dkk

699,00 kr

Lagerstatus: På lager

Varen

Vores Classic Cardigan model består af 100% ren cashmere,glatstrik 12gg, som giver dig en blød og lækker cardigan, du kan bruges til alt. Cardiganen er uden tvivl ideel og et “must have” i din basis garderobe, da den kan styles på et utal af måder. Den er super fin både til et par jeans, en nederdel eller over skuldrene til en elegant kjole.

Cardiganen har afsluttende ribkanter i både ærmer, hals kant og bund, og lukkes med indfarvede perlemors knapper. Pasformen er almindelig, og vi anbefaler derfor at du vælger din sædvanlige størrelse. Den findes i størrelse 36-46, og er du i tvivl om størrelsen, kan du læse målene i vores størrelsesguide eller kontakte os - så vil vi prøve at vejlede dig om størrelse på bedste vis. Vi har desuden gratis returnering, som du også nemt kan benytte dig af, hvis den valgte størrelse ikke passer dig som forventet.

Classic Cardigan findes i et utal af farver og nuancer, som spænder fra lyse til mørke farver, så der er noget til enhver årstid, humør og smag. Cardiganen indgår ligeledes i vores Cashmere Tilbud, hvor du opnår rabat ved køb af 2 styles. Det giver dig rig mulighed for at mixe og matche både styles, farve og størrelser.

Modellen er 175cm høj og har en størrelse 38 på (svarende til str. M).

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskin vask på uldprogram 30grader Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED