Nyheder

CHRISSY SWEATER

CHRISSY SWEATER

CAMEL
599,00 kr

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i dag

Varen

Vores Chrissy Sweater er strikket i en skøn & blød cashmere blanding bestående af 90% merceriseret uld & 10% cashmere. Denne lange sweater med rullekrave er glat-strikket i 12gauge og kan bruges på rigtig mange måder, eller blot når du har lyst til noget blødt og rart. Chrissy trøjen i cashmere blend har høj ribstrikket hals og trøjen er afsluttet med med ribkanter ved ærmekant & forneden. Rullekrave-trøjen er lidt længere bagtil og har en skøn lang længde. Striktrøjen er en blød og rar tilføjelse til din efterårs- og vintergarderobe, da den er meget behagelig og holder dig varm i de kolde måneder. Brug Chrissy sweater til alle anledninger - den kan styles både til hverdag eller finere brug. Du kan kombinere den med leggins, stramme jeans eller bruge den over midi eller maxi nederdele. Den kan også bruges alene som en strik-kjole. Du kan også vælge at matche den med vores CB Pants i samme lækre kvalitet for et eksklusivt og samtidig casual look

Denne strik-sweater er almindelig i størrelsen, og pasformen er klassisk. Du kan gå en størrelse op, hvis du ønsker et mere oversize look. Den findes i størrelse S-XL (36-42) og er du i tvivl om størrelsen, kan du læse målene i vores størrelsesguide eller kontakte os - så vil vi prøve at vejlede dig om størrelse på bedste vis. Vi har desuden gratis returnering, som du også nemt kan benytte dig af, hvis den valgte størrelse ikke passer dig som forventet.

Chrissy Sweater findes i 3 klassiske farvenuancer: Camel, taupe & sort som alle nemt kan indgå i din efterårs- og vintergarderobe

Vask & Pleje

Detaljer

uldvask program (brug gerne vaskepose) eller håndvask 30grader, vi anbefaler Wool & Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende (evt. fladt på et håndklæde)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et GLS retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED