Nyheder

CB HOODIE

CB HOODIE

TAUPE
599,00 kr

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender på mandag

Varen

CB Hoodie er en skøn hættetrøje strikket i en skøn & blød cashmere blanding bestående af 90% merceriseret uld & 10% cashmere. Denne lækre sweater med hætte er glat-strikket i 12gauge og kan bruges på rigtig mange måder, eller blot når du har lyst til noget blødt og rart. CB Hoodie trøjen i cashmere blend har hætte i samme glatstrik som krop & ærmer og trøjen er afsluttet med med ribkanter ved ærmekant & forneden. Trøjens raglanærmer giver den et casual look. Hættetrøjen er lidt længere bagtil og har lille slids i siderne. Striktrøjen er en blød og rar tilføjelse til din efterårs- og vintergarderobe, da den er meget behagelig og holder dig varm i de kolde måneder. Brug CB Hoodie sweater til afslapning & hjemmehygge eller til hverdag. Du kan kombinere den med bukser, jeans eller bruge den til nederdele. Vi anbefaler CB Pants i samme lækre kvalitet for et eksklusivt og samtidig casual look

Denne strik-sweater er almindelig i størrelsen, og pasformen er løs/afslappet. Vi anbefaler at du tager din sædvanlige størrelse. Den findes i størrelse S-XL (36-42) og er du i tvivl om størrelsen, kan du læse målene i vores størrelsesguide eller kontakte os - så vil vi prøve at vejlede dig om størrelse på bedste vis. Vi har desuden gratis returnering, som du også nemt kan benytte dig af, hvis den valgte størrelse ikke passer dig som forventet.

CB Hoodie findes i 3 klassiske farvenuancer: Camel, taupe & sort som alle nemt kan indgå i din efterårs- og vintergarderobe

Vask & Pleje

Detaljer

uldvask program (brug gerne vaskepose) eller håndvask 30grader, vi anbefaler Wool & Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende (evt. fladt på et håndklæde)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et GLS retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED