Dame

CASTA SHIRT

CASTA SHIRT

649,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Varen

Skjorte-bluse i tern med volumen og flotte læg. Denne skjorte har en klassisk krave og smock syning ved ærmer samt skjult knap-lukning med stolpe foran. Komposition: 100% bomuld. Metervaren er en skøn yarn-dyed efterårstern i brune & beige nuancer. Den har en rar, blød, bomulds-håndfornemmelse med en anelse struktur. Pasform: Klassisk/løs (vi anbefaler dig at vælge din sædvanlige størrelse). Casta skjorten har A-facon hvilket gør den bredere forneden. Skjorten har smukke ærmer med puff-effekt ved skuldre, smock elastik-syning ved overarmen og en klassisk manchet-afslutning. En skøn skjorte der kan bruges på mange måder, og er rigtig fin med en striktrøje eller cardigan over. Vi anbefaler at bruge den med vores strik pullover Zoe vest. Findes i størrelse: 34-42.

- A-facon med volumen

- bomulds tern

- smock detaljer

- puffærmer

Vask & Pleje

Detaljer

Fin vaskes på 30grader i maskinen, brug evt. vaskepose, tørres liggende eller på bøjle. Dampes ved moderat varme

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED