Søgeresultat: Cashmere trøje

 

Hos ClubCollection har vi siden 1980 haft et stort udvalg af lækre dansk designede cashmere trøjer til både mænd og kvinder. Vores mangeårige ekspertise indenfor netop cashmere sikrer, at du får den lækreste kvalitet til den bedste pris. Her på siden har vi samlet vores mest populære trøjer - men fortvivl ej hvis du ikke finder lige præcis den style du søger. Der er nemlig endnu flere at finde under vores Herre og Dame kategorier her på siden.

 
 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

 
Cashmere trøje

Cashmere til dame

Hvad end du er til cardigans eller varme og bløde sweaters med enten v-hals eller rund hals, så finder du noget for enhver smag her. Vi har både lækre klassiske og tidsløse cashmere styles til kvinder i alle aldre samt et stort udvalg af både størrelser og farver. Farvepaletten spænder fra de helt lyse pastelfarver, som er ideelle til forår og sommer, og de mørkere farver som er fine til efterår og vinter.

Se udvalg til dame

Cashmere til herre

Lækre og bløde kvalitets cashmere trøjer til herre, som fungerer både til et business- og casual look. Vi har et stort udvalg af smarte 100% cashmere trøjer både med V-hals og rund hals, som kan bruges til enhver anledning. Trøjerne kan både bruges for sig selv, eller med en skjorte under for et mere klassisk look. Udforsk vores mange spændende modeller til herre og se udvalget af de skønne farver.

Se udvalg til herre
 

 
Position
Sorter faldende

24 pr. side

1 til 24 af 49

Position
Sorter faldende

24 pr. side

1 til 24 af 49