Dame

WHITE GREY-swatch

CASHMERE TEE MARTHE

Spar 398dkk – køb 2stk for 1000dkk

699,00 kr

Lagerstatus: På lager

 Vis størrelsesguide

* Påkrævede felter

Varen

MARTHE TEE er en herlig nyhed i vores cashmere sortiment. Denne cashmere t-shirt er en klassiker med rund hals og korte ærmer. Den er er nem at style både op og ned, da den kan bruges til et par jeans, en nederdel eller kjole.

Vores cashmere t-shirt er strikket af 100% cashmere, glatstrik 12gg, og har rund hals. Trøjen er afsluttet med ribkanter i ærmer, hals kant og bund. Modellens pasform er klassisk og den er almindelig i størrelsen. Du kan vælge at gå en størrelse op og få et mere løst look - eller have plads til en skjorte eller bluse under. Den er også fin at bruge sammen med en CLASSIC CARDIGAN som et klassisk twin-set. Med MARTHE Tee får du en en blød og behagelig cashmere t-shirt, som kan bruges til alle slags anledninger.

MARTHE TEE fås i størrelse S-XL, og vi anbefaler at du går efter din normale størrelse. Vi har gratis returnering, så du kan nemt returnere den størrelse, som ikke passer dig uden omkostninger.

Denne cashmere t-shirt kan fås i flere forskellige farver, hvor du finder noget til enhver smag, humør og årstid. Ligeledes indgår MARTHE TEE i vores Cashmere Tilbud, hvor du opnår rabat ved køb af 2, hvilket giver dig mulighed for at mixe og matche mellem styles, farver og størrelser efter smag og behag.

Modellen er 175cm høj og har en størrelse M på.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskin vask på uldprogram 30grader. Brug vaskepose hvis du vasker i maskinen. Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED