Dame

LIGHT BLUE-swatch

CASHMERE SWEATER VICKI

Spar 398dkk – køb 2stk for 1000dkk

699,00 kr

Lagerstatus: På lager

 Vis størrelsesguide

* Påkrævede felter

Varen

VICKI består af 100% ren cashmere, glatstrik 12gg, som giver dig en blød og tidløs pullover med V-udskæring og lange ærmer, der kan bruges til alle slags anledninger. Den er super fin både til et par jeans, en nederdel eller over en skjorte. VICKI findes i seks skønne farver og har som ekstra fin detalje små slidser ved ærmer og bund.

Strikken findes i størrelse S-XL, og pasformen har et regular-fit, så du kan roligt bestille den størrelse, du normalt bruger. Er du i tvivl om størrelse, kan du læse målene her eller kontakte os. Ligeledes indgår VICKI vores Cashmere Tilbud, hvor du opnår rabat ved køb af to stk., hvilket giver dig mulighed for at mixe på kryds og tværs mellem modeller, farver og størrelser.

VICKI har flg. mål i en størrelse M: Brystvidde 48cm, Ærmelængde 57cm, Skulderbredde 41cm og Længde 59cm. (Målene kan variere +/- 1-1,5cm).

Regitze og Frederikke er begge 177cm høj og har en størrelse M på.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskinvask på uldprogram 30grader. Brug vaskepose hvis du vasker i maskinen. Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen).

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED