Dame

CASHMERE SWEATER VICKI

CASHMERE SWEATER VICKI

SAND

Spar 398dkk – køb 2stk for 1000dkk

699,00 kr

Lagerstatus: På lager

Varen

VICKI er en blød og lækker sweater i 100% cashmere, glatstrik 12gg, som giver dig en skøn sweater med alle de gode egenskaber fra cashmere. Cashmere sweateren har V-hals og et casual snit med afsluttende ribkanter i ærmer, halskant og bund. Som en ekstra fin detalje er der lille slids ved ærmerib og i siderne forneden.

Modellen findes i størrelse S-XL, og pasformen er almindelig, så du kan roligt bestille den størrelse du normalt bruger. Denne sweater er i tidløst design og vil være en skøn forlængelse af din hverdagsgarderobe. Er du i tvivl om størrelse, kan du læse målene her eller kontakte os.

Sweateren findes i seks klassiske farver. VICKI indgår i vores Cashmere Tilbud, så du opnår rabat ved køb af to stk. På den måde kan du mixe og matche mellem farverne, størrelser og modeller, som du ønsker.

Sweateren måler flg. i en str. M: Brystvidde 48cm, Bundvidde 48cm, Ærmelængde 59cm og Skulderbredde 39cm. (Målene kan variere +/- 1-1,5cm).

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskinvask på uldprogram 30grader. Brug vaskepose hvis du vasker i maskinen. Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen).

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED