Dame

CASHMERE SWEATER OLIVIA

CASHMERE SWEATER OLIVIA

DARK GREY

Spar 398dkk – køb 2stk for 1000dkk

699,00 kr

Lagerstatus: På lager

Varen

OLIVIA er en klassisk og enkel trøje med rund hals. Cashmere sweateren er en "must have" i din garderobe, og den er nem at style både op og ned, da den passer godt til både et hverdags look med jeans eller en fin nederdel til pænere brug.

Sweateren er strikket af 100% cashmere, den er glatstrikket og har rund hals med "rå kanter" i ærmer, hals kant og bund, der giver en fin rullekant effekt. Modellens pasform er tætsiddende med en anelse talje og kan bruges alene eller med en tynd top under eller en skjorte for et mere business/work-wear look. Alle disse egenskaber giver dig en blød og behagelig sweater, som kan bruges til alle slags anledninger.

OLIVIA fås i størrelse S-XL, og vi anbefaler at du går efter din normale størrelse. For et mere casual / løst look, kan du fx vælge en større størrelse. Vi har gratis returnering, så du kan nemt returnere den størrelse, som ikke passer dig uden omkostninger.

Modellen kan fås i flere forskellige farver, og du kan vælge både lyse og mørke nuancer alt efter hvad der passer dig bedst. Ligeledes indgår OLIVIA i vores Cashmere Tilbud, hvor du opnår rabat ved køb af 2, hvilket giver dig mulighed for at mixe og matche mellem styles, farver og størrelser efter smag og behag.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskin vask på uldprogram 30grader Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED