Nyheder

CASHMERE SWEATER NEW CHRIS

CASHMERE SWEATER NEW CHRIS

GREY MEL.
999,00 kr

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i dag

Varen

Vores New Chris model består af 100% ren cashmere, glatstrik 9gg, som giver dig den blødeste oversize sweater, der kan bruges både på rigtig mange måder, eller blot når du har lyst til noget blødt og rart. Denne cashmere sweater med volumen har et "boyfriend sweater" look og er et “must have” i din vintergarderobe, da den er meget behagelig og den holder dig varm i de kolde måneder. Brug New Chris med strømpebukser eller stramme leggins eller jeans. Denne cashmere trøje kan bruges både som kjole og sweater og den er skøn både med støvler og sneakers. Vi anbefaler at sætte et Cashmere Mega Scarf til, da det giver dig et lækkert casual look

Denne sweater er afsluttet med ribkanter og har rund hals. Trøjen er lidt længere bagtil. Pasformen er løs og lidt stor (oversize). Vi anbefaler at du tager din sædvanlige størrelse. Den findes i størrelse S-L og er du i tvivl om størrelsen, kan du læse målene i vores størrelsesguide eller kontakte os - så vil vi prøve at vejlede dig om størrelse på bedste vis. Vi har desuden gratis returnering, som du også nemt kan benytte dig af, hvis den valgte størrelse ikke passer dig som forventet.

New Chris sweater findes i flere efterårsfarver - alle klassiske farver der er nemme at kombinere med resten af din garderobe.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask 30grader eller maskinvask på uldprogram 30grader. Vi anbefaler Wool&Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende Brug cashmere kam eller wool shaver til overskudsfibre

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et GLS retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

 
 

MIX & MATCH MED