Cashmere

CASHMERE SWEATER MERLE

CASHMERE SWEATER MERLE

799,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Varen

MERLE er en efterspurgt nyhed i vores cashmere sortiment. Denne cashmere sweater er oversize med rund hals og brede ribkanter. Den er er nem at style både op og ned, da den kan bruges til et par jeans, en fin nederdel eller kjole.

Sweateren er strikket af 100% cashmere, glatstrik 9gg, og har rund hals. Trøjen er afsluttet med ribkanter i ærmer, hals kant og bund. Den har raglanærmer og er lidt længere på bagstykket. Modellens pasform er løs og lidt "boxy", så der er plads til en top eller en skjorte under. Alle disse egenskaber giver dig en blød og behagelig sweater, som kan bruges til alle slags anledninger.

MERLE fås i størrelse S-XL, og vi anbefaler at du går efter din normale størrelse. For et mere fitted look, kan du fx vælge en mindre størrelse, eller en størrelse større for et oversized look. Vi har gratis returnering, så du kan nemt returnere den størrelse, som ikke passer dig uden omkostninger.

Modellen er 175cm høj og har en størrelse M på.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskin vask på uldprogram 30grader. Brug vaskepose hvis du vasker i maskinen. Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED