Dame

CASHMERE SWEATER MALOU

CASHMERE SWEATER MALOU

749,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Varen

Vores Malou model består af 100% ren cashmere, glatstrik 9gg, som giver dig den blødeste sweater, der kan bruges både på rigtig mange måder, eller blot når du har lyst til noget blødt og rart. Denne cashmere sweater er et “must have” i din vintergarderobe, da den er meget behagelig og den holder dig varm i de kolde måneder. Brug Malou med en skjorte under. Denne cashmere trøje kan bruges til både bukser, jeans og nederdele

Denne sweater har rund hals og er afsluttet med smalle ribdetaljer ved ærmekanter og forneden. Halsen har en virkelig flot og kraftig ribkant. Trøjen har let buet facon forneden. Pasformen er løs og lidt stor. Vi anbefaler at du tager din sædvanlige størrelse. Den findes i størrelse S-XL og er du i tvivl om størrelsen, kan du læse målene i vores størrelsesguide eller kontakte os - så vil vi prøve at vejlede dig om størrelse på bedste vis. Vi har desuden gratis returnering, som du også nemt kan benytte dig af, hvis den valgte størrelse ikke passer dig som forventet.

Malou sweater findes i flere skønne farver - alle klassiske farver der er nemme at kombinere med resten af din garderobe.

Modellen er 175cm høj og har en størrelse M på.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask 30grader eller maskinvask på uldprogram 30grader. Vi anbefaler Wool&Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende Brug cashmere kam eller wool shaver til overskudsfibre

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et GLS retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide