Dame

CASHMERE SWEATER LOLA

CASHMERE SWEATER LOLA

GREY STRIPE

Spar 398dkk – køb 2stk for 1000dkk

699,00 kr

Lagerstatus: På lager

Varen

LOLA er en ny cashmere klassiker i vores sortiment og indgår nemt i din garderobe som en trøje du kan bruge til alt. Cashmere sweateren er nem at style både op og ned, da den nemt både kan bruges til et par flotte jeans eller en fin nederdel.

Sweateren er strikket af 100% cashmere, glatstrik 12gg, og har en rund hals. Cashmere trøjen er afsluttet med ribkanter i ærmer, hals kant og bund. Modellens pasform er klassisk og trøjen har en lidt smallere og længere facon end vores anden klassiker MONA. Du kan bruge den alene eller med en top under.

LOLA fås i størrelse S-XL, og vi anbefaler at du går efter din normale størrelse. Vi har gratis returnering, så du kan nemt returnere den størrelse, som ikke passer dig uden omkostninger.

Modellen kan fås i flere forskellige farver. Ligeledes indgår LOLA i vores Cashmere Tilbud, hvor du opnår rabat ved køb af 2, hvilket giver dig mulighed for at mixe og matche mellem styles, farver og størrelser efter smag og behag.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskin vask på uldprogram 30grader (ved maskinvask: Brug vaskepose) Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED