Dame

CASHMERE SWEATER BELLA

CASHMERE SWEATER BELLA

GREY MEL
799,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Varen

Vores Bella Sweater er strikket i 100% cashmere, glatstrikket 12gauge. Denne klassiske sweater har rullekrave og let A-facon samt puff-effekt forneden ved ærmekant. Denne højhalsede cashmere sweater er dejlig & alsidig klassiker i din garderobe, og kan styles både op og ned. Den kan nemt bruges til et par jeans eller en fin nederdel.

Sweateren har høj hals og er afsluttet med brede ribkanter i ærmer, hals kant og bund. Modellens pasform er løs og den er almindelig i størrelsen. Denne feminine rullekrave er indbegrebet af en blød og behagelig sweater, som kan bruges til alle slags anledninger.

Bella Sweater fås i størrelse S-XL, og vi anbefaler at du vælger din sædvanlige størrelse. Vi har gratis returnering, så du kan nemt returnere den størrelse, som ikke passer dig uden omkostninger.

Modellen kan fås i flere forskellige farver, alle klassiske nuancer som nemt kan kombineres med resten af din efterårs- og vintergarderobe.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask 30grader eller maskinvask på uldprogram 30grader. Brug gerne en vaskepose. Vi anbefaler Wool&Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende Brug cashmere kam eller wool shaver til overskudsfibre

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et GLS retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED