Dame

CASHMERE ROLLNECK

CASHMERE ROLLNECK

Spar 398dkk – køb 2stk for 1000dkk

699,00 kr

Lagerstatus: På lager

 Vis størrelsesguide

* Påkrævede felter

Varen

Rullekraven er af vores mest populære cashmere styles - og det er ikke uden grund. Denne højhalsede cashmere sweater er en "must have" klassiker i din garderobe, og kan styles både op og ned, da den nemt både kan bruges til et par jeans eller en fin nederdel.

Sweateren er strikket af 100% cashmere, glatstrik 12gg, og har en høj hals med afsluttende ribkanter i ærmer, hals kant og bund. Rullekravens pasform er almindelig/tætsiddende med høj hals-krave og den er lidt lille i størrelsen, så vi anbefaler at gå en størrelse op. Denne klassiske rullekrave er indbegrebet af en blød og behagelig sweater, som kan bruges til alle slags anledninger.

CASHMERE ROLLNECK fås i størrelse 36-46, svarende til S-XXL. Vi har gratis returnering, så du kan nemt returnere den størrelse, som ikke passer dig uden omkostninger.

Vores cashmere rullekrave sweater kan fås i flere forskellige farver. Ligeledes indgår CASHMERE ROLLNECK i vores Cashmere Tilbud, hvor du opnår rabat ved køb af 2, hvilket giver dig mulighed for at mixe og matche mellem styles, farver og størrelser efter smag og behag.

Modellen er 175cm høj og bruger en størrelse M.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskin vask på uldprogram 30grader Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED