Dame

CASHMERE ROLLNECK

CASHMERE ROLLNECK

BLACK

Spar 398dkk – køb 2stk for 1000dkk

699,00 kr

Lagerstatus: På lager

Varen

Rullekraven er af vores mest populære cashmere styles - og det er ikke uden grund. Cashmere sweateren er en "must have" klassiker i din garderobe, og er nem at style både op og ned, da den nemt både kan bruges til et par jeans eller en fin nederdel.

Sweateren er strikket af 100% cashmere, glatstrik 9gg, og har en høj hals med afsluttende ribkanter i ærmer, hals kant og bund. Modellens pasform er løs med tætsiddende krave og den er lidt lille i størrelsen, så vi anbefaler at gå en størrelse op. Denne klassiske rullekrave er indbegrebet af en blød og behagelig sweater, som kan bruges til alle slags anledninger.

CASHMERE ROLLNECK fås i størrelse 36-46, svarende til S-XXL. Vi har gratis returnering, så du kan nemt returnere den størrelse, som ikke passer dig uden omkostninger.

Modellen kan fås i flere forskellige farver, hvor farvenuancerne spænder fra de klassieke Navy, Sort & Grå til de nye Army & Camel som i høj grad kan friske vintergarderoben op. Ligeledes indgår CASHMERE ROLLNECK i vores Cashmere Tilbud, hvor du opnår rabat ved køb af 2, hvilket giver dig mulighed for at mixe og matche mellem styles, farver og størrelser efter smag og behag.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskin vask på uldprogram 30grader Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED