Nyheder

CASHMERE MEGA SCARF

CASHMERE MEGA SCARF

OFFWHITE
799,00 kr

Lagerstatus: På lager

Varen

Vores Mega Scarf består af 100% ren cashmere, perlestrikket 12gg, som giver dig det blødeste tørklæde i en dejlig stor størrelse som gør at dette hurtigt bliver dit yndlingstørklæde. Dette tørklæde har en skøn struktur i perlestrik og føles let, blødt og lunt at have på. Brug Mega Scarf sammen med dine cashmere cardigans eller trøjer, du kan mixe eller matche farver som du vil.

Dette tørklæde er en af vores bestsellers og en del af vores Cashmere Classics kollektion. Mega Scarf kan bruges som sjal eller tørklæde, rund om halsen eller rundt om skuldrene. Du kan anvende det ude eller inde. Størrelsen måler ca. 70 x 200cm Den findes som one size.Vi har desuden gratis returnering, som du også nemt kan benytte dig af, hvis tørklædet ikke passer dig som forventet.

Mega Scarf findes i flere farver og vi har både lyse og mørke nuancer. Det er også den perfekte gave til en du holder af og kan bruges af alle

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask 30grader eller maskinvask på uldprogram 30grader. Vi anbefaler Wool&Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende Brug cashmere kam eller wool shaver til overskudsfibre

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED