Børn

CASHMERE KIDS CARDIGAN

CASHMERE KIDS CARDIGAN

449,00 kr

Lagerstatus: På lager

 Vis størrelsesguide

* Påkrævede felter

Varen

KIDS CARDIGAN er vores klassiske cashmere cardigan til børn fra 2-10år. Denne cashmere cardigan er en junior udgave af vores CLASSIC CARDIGAN til voksne, og den har rund hals og ribkanter. Den kan bruges af både piger & drenge.

Denne cardigan er strikket af 100% cashmere, glatstrik 12gg, og har rund hals og indfarvede perlemorsknapper. Cardiganen er afsluttet med ribkanter i ærmer, hals kant og bund. Størrelse: 2-10år. Størrelserne dækker 2år f.eks str. 2år= 2-3år, str. 4år=4-5år, str. 6år=6-7år. Du kan kombinere med CLASSIC CARDIGAN til voksne og opnår rabat på den voksne cardigan. Findes i flere farver. Cashmere er et skønt & blødt materiale som børn også elsker at have på.

Vi har gratis returnering, så du kan nemt returnere den størrelse, som ikke passer uden omkostninger.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskin vask på uldprogram 30grader. Brug vaskepose hvis du vasker i maskinen. Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide